Estimada Família,
 

Com va l’estiu? Per aquí va començar de meravella i molt acompanyats, i ara son uns dies una mica baixos de moral. Normalment no escric quan estic així, però també he pensat que em servirà d’auto teràpia, i a més tocava escriure perquè ja estem a la darrera setmana del mes de Juliol, primer mes de la temporada estiuenca cuasi finiquitat i a l’equador de l’estiu.
Aquests darrers dies han sigut de bogeria, però molt divertits!
Començant pel viatge a “La Baja”, les 1000 milles que va ser una experiència immillorable! Tots portàvem les expectatives molt altes i moltes ganes i crec que les vam superar!!!
Vam volar de Querétaro a Tijuana, el divendres 1 de Juliol, al arribar a Tijuana vam creuar per un túnel que han fet nou al mateix aeroport i a mig túnel, ensenyes el teu passaport, pagues el permís per entrar a USA i apa, ja ets a San Diego!
El dissabte el Xavi, la Laura, el Lluis i el Julià van anar amb Harley fins a “Las Vegas”, una aventura improvisada, que no oblidaran mai. La resta del “equipo”, vam anar de Shopping i vam visitar San Diego, molt bonic per cert.
Diumenge ens vam retrobar i vam anar a creuar la frontera tradicional, tota una experiència també, vam llogar el cotxe ja dins a Tijuana i allà va començar la nostra ruta. De Tijuana a los Cabos.
Un viatge que com us deia, va superar les nostres expectatives, vam creuar deserts, vam estar a platges sols, vam banyar-nos amb el tauró balena, els dofins ens van oferir un espectacle natural increïble, vam dormir a l’Hotel Califòrnia, en fi... no us vull fer el cuento llarg, però tot va ser fantàstic.

L’altre setmana i mitja que vam tenir aquí els Rebollo-Ricarte, vam tenir que treballar... ells van anar fent excursions per aquí. També van tenir l’oportunitat de viure la Cena en la Intimidad, el Dinner in the Sky, de pujar en helicòpter, tot molt intens.
La setmana passada que ja era la seva última setmana, el dimarts els vaig acompanyar a Puebla que jo no hi havia estat mai i ens va agradar molt i dijous, amb els nens vam anar a passar el dia al DF i a acomiadar-los a l’aeroport, aquesta és la cara amarga, i més aquest any ... però així és això, no hi ha més.
I bé no només amb els Rebollo-Ricarte eh, sempre m’he sentit molt afortunada, molt, que tant la meva família, com la meva família política hagueu estat uns dies aquí amb nosaltres, son aquestes vivències les que ens endurem amb nosaltres per sempre més. No hi ha millor regal. De debò i aprofito aquest episodi per donar-vos les gràcies a tots: Annabel, Xavi, Jordi, Silvia, Josep, Eulàlia, papes, sogres, Ticó, Mireia, Miquel, nebots, nebodes!!!!

I aquest cap de setmana, va sorgir l’oportunitat d’anar a Puebla amb avioneta. Aquí a Finca embotellem el vi per un senyor que és l’amo d’una cadena de cafeteries que hi ha a Mèxic, que es diuen Italian Coffe. És pilot i té la seva propia avioneta, i ens va convidar perque el LLuis tenia que anar a mostrejar-li la vinya. A part el senyor ha muntat junt amb uns socis un parc que es diu Extremo, on pots córrer en Cars, pot fer tirolina, pot tirar-te en paracaigudes...I a que no sabeu qui es va tirar?....jajajaj, sense temps de pensar-ho gaire ja érem a l’avioneta el Julià, el Lluis i jo!! Quina adrenalina!!!!! Ahir mirava les fotos i se'm tornaven a posar els pèls de punta! 

 

I bé, em vaig acomiadant, desitjant a la família i als amics arboçarencs que tingueu una molt bona Festa Major, nosaltres pensarem molt amb vosaltres i amb la Marta, que arriba a terres catalanes aquell mateix dia. Hores d’ara ja deu estar contant les hores que li falten per arribar al seu i nostre estimat Arboçar!
El comiat de la Marta també va ser molt emotiu, i el que és curiós que aquesta aventura d’estar a l’estranger ens hagi permès conèixer més a fons a una veïna de l’Arboçar no? Quines coses té el destí!

 

Ahh i també la més sincera admiració al meu pare, que amb 70 anys ha pogut gaudir d’un viatge amb bicicleta per Eslovènia, ets un crack papa!
 

Petons i una abraçada gegant a tots des l’altre banda de l’Atlàntic.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now