Estimada Família,


Ara mateix estem a Dijous 15, i aquí a Mèxic son les 8:51 del matí.
Vaig a escriure una mica de mail perquè com us vaig prometre abans de venir faria l’últim de l’any.
Bé d’ençà del darrer capítol aquí hem tingut varis “Eventos”.

El primer i darrer d’aquí Finca, el Concierto de Navidad. Molt maco, a mi és un Esdeveniment que m’agrada molt, suposo que també per les dates m’agrada més, perque a mi si m’agrada el Nadal. És que ara hi ha aquesta moda o tendència de gent que no li agraden aquestes festes, resultarà que als que ens agrada, al final serem una  minoria. Va anar molt bé, aquest any el Lluis Serra i la Gaby  no van venir perquè eren de viatge a Xina i Japó. Va venir un amic del Jordi Fos, que es diu Raymundo, que és una d’aquelles amistats heretades, no és Sant de la meva devoció, però en fi... també va venir l’Iker que va venir sol i el veí de Bodegas DeCote. 


L’altre evento, aquest va ser personal, va ser la Festa d’Aniversari que li vam preparar al Julià aquí a Finca, vam decidir fer-ho divendres 9, sortint de l’escola amb els seus companys. Fer-ho en cap de setmana ja se’ns complicava molt i total, ell el que volia era convidar als seus amics del cole. Va anar molt bé també, al final van venir com a 15 nens, ja us podeu imaginar l’escàndol!
L’única condició que li vam posar al Julià va ser que nosaltres li donaríem el regal el dia del seu aniversari, és a dir el 12. Ja estem en l’etapa que ens demana la X-Box, buff quina por !! Al final li vam regalar el joc de la Fifa de la X-Box, i la ditxosa consola, caurà demà divendres a la nit que el Santa Klaus aquí ve per avançat, jejeje, no sé com però sempre ens deixa els regals la nit abans de que marxem de viatge, és la Màgia del Nadal!!!! 
Dilluns a casa també vam bufar les espelmes i va ser molt bo, perquè com ja sabeu aquí el 12 de Desembre es celebra la Virgen de Guadalupe, i al Centre van tirar focs d’artifici just quan entrava el Lluis per la porta, i li vam dir al Julià, mira que t’ha preparat el papa, jajajaja, pobret casi s’ho creu!!! 
I espereu eh, no acaben aquí els eventos, Dimarts 13,vam fer la Festa d’Empleats!! Es tanca la Finca i durant tot el matí es fan diverses activitats, partits de futbol, torneig de futbolín, es va projectar una peli, vam donar els reconeixements a les persones que compleixen 5,10,15 i 20 anys, el dinar, la rifa, la pinyata i ball!!! Va estar molt bé!


Ah m'he oblidat un altre evento, un dinar Nadalenc que vam fer al Rancho del Gus, un viticultor i amic, que sovint quedem amb ell, la seva dona i els seus dos fills, l’Álvaro i el Julio,  el petit té l’edat del Julià, i es porten molt bé. I el gran sempre vetlla per la integritat de la Vinyet, jajaja. 
També estaven convidats l’Iker i la Giuliana, i un altre matrimoni amics seus,  que ja coneixíem. Vam estar molt gust, i cantant i tot!!! A vere si puc pujar el vídeo de la ranxera que vam cantar.


I encara ens falta l’últim sopar demà divendres amb els Serra-Duran, l’Olga, el Fèlix i els nens.

I dissabte fer maletes per venir a passar les vacances a Vila, qui m’havia de dir a mi que jo vacacionaria a Vilafranca, jajajaj. Però l’altre dia ho pensava i és genial no? El  poble on has viscut tota la vida s’ha convertit en el meu destí de vacances.!! Per al Lluis l’Arboçar és clar!

Mireu no puc dir que torno a casa per Nadal, com l’anunci del Turró, que ja el tinc avorrit, perquè nosaltres ja no tenim casa a Vila, la nostra casa és a Tequis, i m’agrada pensar així. En canvi les vacances que per mi son sempre moments molt especials, ara tinc  la fortuna de venir-les a passar al lloc on he nascut i he viscut 32 anys! On hi tinc la meva família i els meus millors amics! Per mi això és més significatiu que dir que torno a casa, perquè no torno a casa meva sinó a casa de mons pares!! Jajaj Un gran repte també!!

 

I bé, reprenc  en aquest paragraf el capítol 108, ara son les 6:11 de la tarda de divendres 16, segueixo a la Finca perquè com sabia que avui seria un dia complicat li vaig dir a la Silvia que avui anès ella a buscar els nens. En general ha sigut una setmana complicada, però ja no em vull estressar. Sé que m'hauré de conectar per fer algun que altre pagament, però la distància ajuda molt a desconectar.

Al final ahir vam fer un soparet a casa l'Olga i el Fèlix, jo vaig marxar a 2/4 de 11, perquè sabia que avui seria un dia durillo, però ara si que quan surti per la porta respiraré.
Ara ens hem fet l'amic invisible amb la gent d'aquí  l'oficina i un brindis per desitjar-nos Bones Festes, també m'he acomiadat del meu equip, que els hi venen uns dies de bastanta feina de cara als visitants.

Volia anar a deixar un sac de roba i joguines a l'orfenat de Tequis però no sé si em donarà temps.

 

Bé família, molt emocionada per veure-us a tots, ara si ben aviat, aquí m'acomiado amb la meva cançó preferida aquest 2016. Una cançó que m'ha carregat d'energia i bones vibracions en molts moments!!! Els Rebollo-Ricarte s'ho podien arribar a imaginar perque aquest estiu la vam posar en bucle!!! El Julià i la Vinyet ja se la saben de memoria també.

A poques hores d'agafar l'aviò, avui dissabte 17 de Desembre, acabo aquest capítol!!!! 

https://www.youtube.com/watch?v=QtXby3twMmI 

Petons i abraçades, que en unes hores ens podrem donar en persona!!! M'emociono quan hi penso!! Desprès de gairebé un any sense veure us a molts de vosaltres!!!! 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now