Hola Família,

Últim mail de l’any, crec que si  no us l’envio no m'ho perdonaria.

Aquest any  no us he escrit tant com voldria, en total han sigut 9 mails, o sigui que això vol dir que no han sigut un per mes, i em sap molt de greu!!!

I aquest crec que serà breu, perquè tot i que vaig intentar començar-lo el passat dissabte 15 ho vaig deixar estar. I avui ja estem a 20 de desembre i tenim el jefe aquell nou que us vaig comentar aquí a Finca i demà ja volem!!

Intentaré ser concisa i destacar lo destacable, com els darrers eventos que van ser a finals de Novembre, el VinArtJazz i ara al Desembre el Concierto de Navidad. Tots dos van transcórrer amb normalitat i van anar molt bé.
El VinArtJazz vaig estar sola perquè el Lluis era a Uruguai i al Concert vam haver de portar un ratet els nens perquè la Silvia, la noia que tenim a casa tenia un evento
Per cert, a part dels malestars que vaig tenir al Juliol, tot l'embaràs l’he passat molt bé… molt. Soc afortunada amb això, ni una ciàtica, ni ardors, ni res de res. És més he sortit a caminar 2/3 vegades per setmana i aquestes últimes 4 setmanes vaig començar una gimnasia prenatal i tot molt bé. Però just el dia del Concierto de Navidad, el 8 de desembre,  vaig tenir un mal dia…, malhumorada, supercansada… en fi… aquell dia em van començar a agafar les pors i temors de que si em posava de part, a part de tenir un bebè prematur, ens quedàvem o em quedava aquí per Nadal!! Molts mals pensaments!!! Diumenge em vaig trobar millor i em vaig relaxar… Però aquest dilluns a la nit em van començar a agafar les contraccions aquestes que li diuen de Braxton, em vaig desvetllar, no vaig dormir i el cap m’anava novament a 1000 per hora. Tot i que el Ginecòleg el divendres passat em va dir que estava tot perfecte… jo no podia parar de tenir mals pensaments. Tant va ser així que dimarts vaig torna al metge, que hi havia d’anar a buscar només uns papers que necessito per l’Assegurança Mèdica, i el permís per volar. Total que el metge no hi era i no em va solucionar res, però com ja no tenia molèsties em vaig relaxar. Al final a la tarda vaig poder parlar amb ell i em va dir que tot havia d’estar bé i que si tenia aquestes contraccions fes repòs… i és el que he intentat fer en certa mesura.

Però és que el Desembre és per mi sempre un mes molt estressant. Em vaig posar a uns objectius personals molt alts, masses expectatives i ja sabeu que passen amb les expectatives altes que quan no les aconsegueixes et decepciones i no hi ha cosa més martiritzant que decepcionar-se amb un mateix!!

A part de les 40 mil coses de feina que tenia que deixar enllestides per ser les dates que son, com la Festa i regals pels treballadors, que la vam celebrar el 10 de desembre, volia fer-li al Julià un àlbum de fotos digital perquè 10 anys son 10 anys, una dècada!! I no he aconseguit acabar-lo... tenia que comprar regals de Santa Klaus del Julià i la Vinyet, que el Santa el fem aquesta nit nosaltres,  organitzar els regal del Tió perquè al arribar el dia 22, no volia estressar-me buscant joguines el 23 i 24 (Vaig somiar que arribava el dia de Nadal i que no tenia els regals dels nens!!). Total que com diuen els mexicans quan tens un problema, no te preocupes, ocúpate! I així ho vaig fer em vaig organitzar amb ma germana i ells m’han comprat els regals del Tió, i no saps com t’estic agraïda germana, perquè pot semblar una tonteria però jo m’he tret un bon pes de sobre. A tu i al Xavi, moltes gràcies!!

Després tenia el cumple del Julià que ja li vam dir que el 12 no faríem res especial només nosaltres 4, però vam organitzar per el dia 19, just ahir, una festeta aquí a la Finca, bé va ser molt light, però vam aprofitar que ahir era el Christmas Concert de la seva escola i que acabava a les 11 del matí per convidar 6 amiguets. Com a festa ha sigut la més barata de la història, jajaja, perquè amb 3 pizzes per dinar i un pastís ho vaig arreglar. Amb el cumple del Julià celebrat, ja tatxava una altre cosa de la llista. 

També ens hem posat de ple aquest darrer trimestre, crec que no us ho havíem comentat a tots, amb la casa de l’Arboçar, Cal Bosquesser, que si tot segueix aquest ritme al gener volem començar les obres. I durant aquest setembre, octubre, novembre i desembre el que hem fet ha sigut veure plànols, propostes i definir el projecte, que ja està aprovat.

I gairebé res més... el cap de setmana passat dissabte vam estar amb el Lluís Serra la Gaby i el Fèlix, que va tornar a venir,  a més l’Olga li va fer portar un detallet que em va fer molta molta il·lusió, i diumenge vam fer un dinar a casa amb l’Iker la Giuliana i novament la Gaby i el Lluís i ja vam aprofitar per acomiadar-nos i desitjar-nos unes bones festes!!

Ah! I una altre tema personal que m’ha portat de cul... parlant clar!! Decidir i organitzar el Cap d’Any i les nostres vacances amb els Arroyo-Navarro. En un principi com que ningú deia res per fer per Cap d’Any nosaltres teníem decidit pujar al Pirineu Aragonès amb l’Eva, l’Efren i el Cisco i la Silvia, tornar a baixar el dia 1 per dinar a Cal Boter, i tornar a pujar per acabar de passar uns dies amb els Arroyo-Navarro. Però no trobàvem llocs, alguns per mega cars i altres perquè ens demanaven un mínim de nits i l’Eva i l’Efren no complien aquest requisit perquè ells pujaven només la nit de cap d’any. En vista de l’èxit vam decidir buscar masies pel Penedès o la vora però també sense èxit tampoc i al final sabeu on anem a passar el cap d’Any ? A la Posada, St.Pere Molanta.  I finalment amb la resta de colla que el Lluis trobava molt a faltar que no es manifestessin!! Jajaja. M’ho miro ara amb retrospectiva i ric!! Jajajaj us ho juro! Com s’ha succeït tot i  les nostres converses de whatsapp.

En fi família que la vida és divertida i que els problemes grans venen sols... vau mirar la Marató diumenge??  No cal dramatitzar... però donant la importància justa a les coses que se'ls hi ha de donar i prioritzant les qüestions que s’han de prioritzar la vida és més fàcil.

Doncs au!! No us estresso més!!

Vaig a posar boniquet aquest word, a la web del Bitàcola, i a enviar-vos aquest capítol lo abans possible.
I a l’Insta d’aquest capítol trobareu fotos de fa  10 anys... Son imatges que m’he trobat aquest darrer mes fent la tria per l’àlbum del Julià, en una memòria que tenim guardada amb el Lluis i ara fent l’àlbum, wow , miro enrere i m’emociona tot el que hem fet!!
I les fotos que vereu en l’Insta 127, no son les més significatives  i algunes no son ni per l’àlbum  però m’he trobat cada cosa!! Jajajaj. No us ressentiu els que no sortiu en aquest Insta ehh,  a l’àlbum del Julià, que ha de ser un àlbum tinc calculat que de més de 120 fotos, si surt tota la família i totes les persones que han sigut part important de la seva vida o persones amb les que, encara que ell no ho sàpiga, sempre hi podrà comptar!  

I la cançó...https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY

No podia estar millor triada, la veritat, jo com la Mariah Carey, jajaja, l’única cosa que vull per Nadal sou vosaltres i salut per poder realitzar tots els plans que hem fet!!

Fins aviat família, fins mooolt aviat!!! 
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now